חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

תגובות

  1. הגיע הזמן שאנשים ישלמו על חוסר רגישות וחוסר איכפתי

    הגיע הזמן שאנשים ישלמו על חוסר רגישות וחוסר איכפתיות כלפי בן הזוג, הרגשות שלו יש להם משמעות וערך, הם לא סתם דבר לדרוך עליו ופשוט לעבור לסדר היום. טוב מאוד אם תהיה אכיפה לעבירות מוסר, זו יהיה עליית מדרגה מבחינת ערכים בסיסים בין בני אדם וטוב שכך.
  2. מי שבוגד שידע שיש לכך השלכות הרי זה ברור שהוא פוגע

    אדם שבוגד חייב לדעת שלמעשה יש תוצאות הרי הוא יודע היטב שהוא פוגע בצד השני וגורם לו נזק נפשי וגם לילדים הרבה פעמים.
  3. בעד

    הגיע הזמן שהזונות ישלמו
  4. לבדוק אפשרות פלילית לבוגדת ולשותף לעברה

    יתכן מאוד כי ישנו היבט פלילי מסוג הונאה ומרמה מצד האשה והן מצד השותף שלה לעברה ומצד השותף שלה אפשר לבדוק מה הבטיח לה וכיצד פיתה אותה? ומתוך כך לברר לגביו סוגית אונס בהסכמה ועוד היד נטויה. וזאת למען יראו ויראו כי הרס וחורבן כה גדול שנגרם בגלל תאוות בשרים של מישהו שחמד באשת איש יש לו מחיר כבד!!!
  5. תביעה בגין בגידה

    אין חוק כנגד בגידה ואילו היה היו צריכים לתבוע לפחות 50 אחוז מבני/זוג נשואים לפי הסטטיסטיקה המערבית. אם הבגידה יצרה מזג ממשי כלכלי על חשבון השני אז אפשר לתבוע על הנזק ולא על התביעה. בגידה היא סוגיית יחסים רגשיי םממורכבת ובד״כ יש בה חלק לשני בני הזוג
  6. אין בחוזה הנישואין סעיף האוסר על ניהול רומן צידי

  7. הגשת תביעה

    בן אדם אינו רכוש. יש אפשרות בחוזה הנישואין לכתוב סעיף על פיצויי בגידה.
  8. סליחה על הבוטות אבל...

    מה יעשו במקרה כמו של קלינטון בו כלי הביצוע היה רק סיגר? ומה אם היא/הוא (הנבגד) סירב/ה לקיים יחסים? להשאיר את הפלפולים לחכמי הגמרא.
  9. בגידה זה דבר לא שפיט מה הרבותא בכך

    שנתחיל להיתדיין אים סיפק עונתה או לא האים תפקידו של בית המישפט הוא לספק לעורכי הדין פרנסה?על פי מימצאי הסקר כניראה שכן,זה רק יביא עוד עילה לטובת התובע לתבוע.
  10. תביעה שאינה שפיטה

    בית משפט אינו מוסמך להתערב בענייני מוסר ביחסי בעל ואשה. זוהי פגיעה בלתי מידתית באוטונומיה ובחופש הפרט לנהוג בענייני צנעת הפרט ביחסים שבינו לבינה כל עוד אין הדבר עולה כדי עבירה פלילית ( אינוס וכיו"ב ) וככזו מנוגדת לחירות ולכבוד כזכות יסוד חוקתית . הטלת וחיוב בפיצויים אין לה תקדים במשפט הכללי ובמשפטי העמים , היא עונשית לחלוטין איננה נזיקית או חוזית ולכן אין מקומה בבית משפט אזרחי. בית המשפט אינו משמש כמכשיר למיצוי נקמה של בן/בת זוג במשנהו.זוהי תובענה שאינה שפיטה והיה זה נכון לסלקה על הסף.
  1. «
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. »